Over mij:

Ik woon in het noorden van Friesland, vlak bij  het Lauwersmeergebied. Midden in  het weidse  landschap van Warfstermolen, voor mij een bron van inspiratie.
Mijn vader fotografeerde en ging later schilderen. Hij maakte mij enthousiast en begin jaren ’80 nam ik de kwast van hem over.
Han Groot, een goede vriend en leermeester, bracht mij verder. Hij leerde mij vooral “kijken en loslaten”. Je eigen schilderij maken.
In de jaren hierna heb ik veel geëxperimenteerd en mij steeds verder ontwikkeld. Meestal werk ik met acrylverf en maak ik gebruik van aanvullende materialen en gereedschappen. De schilderijen bestaan uit verschillende lagen waarbij ik kleuren zodanig meng dat er steeds een eigen palet ontstaat.
Ik werk graag in thema’s zoals: deuren van Oman, beweging en ballet, boten en water, bloemen en mensfiguren die ik wat vaag wil houden zodat er een eigen invulling aan gegeven kan worden.
De afgelopen jaren heb ik op meerdere plaatsen geëxposeerd waarbij ik veel positieve reakties heb mogen ontvangen.
Ook schilder ik in opdracht waarbij ik uiteraard rekening houd met de wensen van de opdrachtgever. Echter altijd met behoud van mijn eigen stijl.


Maar waar het om gaat is dat ik graag schilder!